praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Tribepreneurs

Tribepreneurs

Daan Gorter en Reinier Maarschall van Tribepreneurs bieden een kennismaking met hun "growth tribes voor de bewuste ondernemer". Zij vertellen hierover: "In een growth tribe ontstaat steun die je nodig hebt bij tegenslagen, welke alle ondernemers tegenkomen. 

De deelnemers dagen elkaar uit om strategische en tactische doelen te stellen en nog belangrijker, om die te behalen. In een tribe is toewijding, vertrouwelijkheid en bereidheid om te geven en ontvangen vanuit gelijkwaardigheid en volledige transparantie. Dit leidt tot enorme groei, zowel voor jou als voor je bedrijf.

Er is geen emotionele agenda, zoals je dat wel bij vrienden en familie hebt.
Je wordt uitgedaagd om jezelf helemaal te laten zien, om zo je eigen schaduw onder ogen te zien. De groep helpt je dan om hier licht op te laten schijnen zodat jij helemaal in je kracht kan komen te staan om dat de wereld in te brengen, wat je hier te doen hebt." 

Het gaat je in je leven enorm veel helderheid en richting opleveren (missie&visie). Achteraf voel je je opgeladen en energiek. Je gaat je gedragen en ondersteund voelen en je wordt geïnspireerd door de groei van anderen. Je deelt successen en daagt elkaar uit om het maximale uit je potentieel te halen."

 

Over Daan en Reinier van Tribepreneurs
We geloven in een wakker wordende wereld. Een wereld waar we steeds beter voor onszelf en daarom ook voor elkaar gaan zorgen. Het is tijd om verantwoordelijkheid te nemen. Daarom hebben we Tribepreneurs in het leven geroepen. Verbinding vanuit liefde. Daar staan we voor. Samen hebben Daan en Reinier meer dan 15 jaar ervaring met ondernemen en 8 jaar ervaring met het vormen van growth tribes. 

Voor meer informatie: https://www.tribepreneurs.com/

Deze cyclus zit al vol. Maar er is de mogelijkheid voor het aanmelden voor een volgende cyclys!