praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

 

Workshop 'Ontdek de kracht van verbonden ademhaling'

Door meer te ademen gaan we meer voelen. Dit is de essentie van ademwerk dat helpt om het contact met het lichaam te herstellen. Doordat we in veel situaties de 'negatieve' emoties liever niet willen voelen, zetten we onbewust onze ademhaling vast. We sluiten ons daarmee af van een deel van onszelf en beperken onze ademruimte.

Via de techniek van de verbonden ademhaling keren we dit proces om. Door gedurende een tijd dieper en voller te ademen openen we het natuurlijke ademhalingssysteem. We worden weer bewust van het lichaam, het gevoel en wat er in de diepte in ons leeft. Door de vastzittende emoties en spanning te doorvoelen en los te laten, gaat de energie vanzelf weer stromen.

Het verbonden ademen werkt transformerend en bevrijdend. Na de ademsessie ervaar je meer lucht en een diepere ontspanning. Daarnaast levert het inzichten en perspectieven op die je meeneemt in je dagelijks leven.

PRAKTISCHE INFO
Gegeven door Minne van Woersem en Jantine de Boer
Datum: zaterdag 30 oktober Locatie: Noord Straalt, tt. Vasumweg 24A in Amsterdam
Tijd: Inloop 13:45, Workshop 14:00-17:00 uur
Datum: woensdag 8 december Locatie: Noord Straalt, tt. Vasumweg 24D in Amsterdam
Tijd: Inloop 19:15, Workshop 19:30-21:30 uur

Kosten: 40 euro (betaling kan contant of met pin)

Neem gemakkelijk zittende kleding mee. Bij hart- en longklachten of wanneer je andere vragen hebt, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken met mvanwoersem@gmail.com / Jantinedb1@gmail.com