praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE


Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Samen zingen verbindt en geeft lucht

Zing je vrij! Jaargroep Stembevrijding

"Ga je weer een Verdiepingsgroep Stembevrijding geven?" wordt me regelmatig gevraagd. "Het lijkt me zo fijn om mee te doen!" Als ik de deelnemers van de afgelopen verdiepingsgroepen mag geloven, is de Verdiepingsgroep Stembevrijding die ik geef, geassisteerd door mijn lieve collega Milou, inderdaad heel fijn en empowering. Hieronder een greep uit hun reacties;

"In de (verdiepings)groep voel ik verbinding en ademruimte door vanuit kwetsbaarheid met elkaar te delen wat er gedeeld wil worden, en door de harmonie die voelbaar is in samenzang."

"Stembevrijding in een groep. Oei… Weerstand, angst, ongemak, frustratie, gêne, alle moeilijke gevoelens komen voorbij. Nynka draagt (met collega Milou) zorg voor een veilige bedding, inclusief warme aanmoedigingen. Hierdoor voel ik meer en meer ruimte om alles er te laten zijn, erbij te blijven, er geluid aan te geven. En daarnaast durf ik ook gewoon plezier en stevigheid te voelen."

"Ik ben zo blij dat ik heb meegedaan met de verdiepingsgroep van Nynka en Milou. Ik voel me vrijer en blijer!"

Het leuke is, dat wij er zelf ook heel blij van worden om deze groepen te mogen geven.

Met veel enthousiasme laat ik dan ook weten dat na de zomer een nieuwe Verdiepingsgroep Stembevrijding start, die nog meer te bieden heeft.
Op 29 september begint de jaargroep Zing je vrij! bestaande uit zeven hele zondagen en een individuele sessie stembevrijding. We merkten dat de Verdiepingsgroep van vier keer eigenlijk te kort was. Het mooie proces waar iedereen persoonlijk in zit, maar ook het proces als groep, verdient meer tijd en ruimte. Zodat alles wat wordt losgezongen een plek kan krijgen en tranformeren, en zich nog meer kan verdiepen. Elke bijeenkomst behandelt een ander thema van de eeuwenoude bevrijdende Latifameditatie:

IK BEN
IK VERLANG
IK HOOP
IK VERTOUW
IK LAAT LOS
IK HEB LIEF
IK BEN BEREID


Ook biedt deze Verdiepingsgroep extra bij te boeken ondersteunende activiteiten met korting, zoals een reading of massage van Esther Zwietink bij Perla Rosa, en een extra individuele sessie stembevrijding bij mij in Zangatelier Landsmeer (naast de individuele sessie die sowieso is inbegrepen in de prijs), en korting op een miniretraite Bad van Klank en Zang door Milou en mij.
Wil je je aanmelden of meer weten, kijk even op mijn website of stuur me een bericht.
Omdat er binnen de groep ook veel ruimte is voor persoonlijke aandacht, houden we hem graag klein. Er is dus beperkt plek. 

Liefs, Nynka

Praktische informatie:

Data en tijden groepsbijeenkomsten: zondag 29 september, 20 oktober, 24 november 2024.
En in 2025: 19 januari, 9 maart, 13 april en 18 mei.
Tijden: steeds van 10:00 tot 16:00 uur.

Locaties: De groepsbijeenkomsten vinden plaats in de Spiegelzaal van Noord Straalt in Amsterdam Noord. De individuele sessies in Zangatelier Landsmeer.
De reading of massage (van Esther) en het Bad van Zang en Klank vinden plaats in Noord Straalt.

Prijs: €975,00 inclusief btw en de individuele sessie Stembevrijding in Zangatelier Landsmeer (factuur voor ondernemers mogelijk).
Deze prijs is exclusief de bij te boeken reading of massage bij Perla Rosa met korting (€75,00 ipv €95,00), en/of de bij te boeken extra individuele sessie Stembevrijding bij Nynka (€65,00 ipv € 85,00) en een Bad van Zang en Klank met 10 % korting.

Bezoek ook de website van Nynka www.nynkadelcour.nl

Inschrijven
Wil je je inschrijven of iets vragen, stuur dan een mail.
Er is beperkt plek, dus inschrijven gaat op volgorde van aanmelding. (Kosteloos annuleren is mogelijk tot drie weken voor aanvang. Daarna ben ik genoodzaakt om de de kosten in rekening te brengen, als er niemand anders is om de vrijgekomen plek in te nemen.)