praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste STRALEND MAGAZINE
Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Samen zingen verbindt en geeft lucht

De werking van samen zingen en emoties delen in een groep is heel krachtig en bijzonder. Het ondersteunt persoonlijke processen, en het geeft een gevoel van herkenning, verbinding en steun. Samen zingen is magisch.

28 januari 2024 start ik met een verdiepingsgroep Stembevrijding. Een kleine groep waarin het veilig is om jezelf te laten horen, en waarin eventuele ballast die je meedraagt meer losgelaten kan worden. Hoe meer primaire emoties die ergens in je lichaam vastzitten worden geuit en gehoord, hoe meer ruimte er komt voor vreugde en energie. Daarnaast werken samen mantra’s zingen en stil zijn verlichtend en rustgevend. In de verdiepingsgroep ga je alleen en samen een avontuur aan, maar je ben niet verantwoordelijk voor andermans proces.

Voor wie
Ben je nieuwsgierig naar stembevrijding, vind je samen zingen fijn, heb je het gevoel dat er soms echt “iets uit wil”, hou je van mantrazingen, zoek je verbinding, of juist naar hoe je bij jezelf kan blijven in een groep, wil je voluit geluid durven maken, heb je vaak een brok in je keel? Het zijn stuk voor stuk goede redenen om mee te doen.

Wat kan je verwachten
In vier zondagochtenden gaan we met een kleine groep op (zelf)onderzoek. Door samen en/of alleen te zingen vanuit wat er op dat moment leeft, geven we letterlijk lucht aan wat gehoord wil worden. We doen bevrijdende stem- en ademoefeningen, zingen mantra’s, reflecteren en zijn samen stil. Je krijgt na elke groepsbijeenkomst per mail een opdracht om in de tussenliggende weken mee te kunnen oefenen. Daarnaast krijg je bij mij in mijn studio in Landsmeer, indien gewenst, met korting een individuele stembevrijdingssessie van een uur, om dieper in te kunnen gaan op wat je tegenkomt.

Ja maar…
We hebben allemaal last van oordeel, angst en schaamte als we zingen; ja maar zing ik niet te vals, te hard, te zacht, te hoog, te laag… Ja maar wat nou als ik opeens emoties voel die ik niet wil voelen? Of moet huilen? Mag ik wel zoveel ruimte innemen? Als ik maar niet alleen hoef te zingen….

Ook al deze ‘ja maren’ mogen er zijn, en kunnen zelfs gezongen worden. Want wat zo fijn is aan stembevrijding, is dat het helemaal niet gaat om mooi of goed zingen. Je kan het eigenlijk niet ‘fout’ doen. We zijn allemaal uniek, als snaren van een piano die in trilling gebracht kunnen worden door muziek. Alles in je doet er toe en kan in principe muziek worden. Dat vraagt soms best moed en overgave, maar het is niet iets waar je bewust je best voor hoeft te doen. Als er emoties loskomen geeft dat juist meestal meer ruimte en een gevoel van opluchting. Ze worden als het ware opgetild en getransformeerd door de bedding van de groep en door de muziek.

Praktisch
Wanneer : zondagochtend 24 september, 15 oktober, 5 en 26 november van 10.00 tot 13.00 uur. Individuele sessie kan je zelf inplannen tussen 24 september en 26 november op maandag-, woensdag-, of donderdagochtend/middag in Zangatelier Landsmeer.
Waar: Noord Straalt, TT. Vassumweg 24D Amsterdam Noord
Prijs: € 325,00 inclusief BTW en individuele sessie
€ 285,00 inclusief BTW exclusief individuele sessie
(De prijzen zijn exclusief BTW als je het zakelijk kan aftrekken. Kan je dit financieel echt niet opbrengen, kunnen we wellicht samen zoeken naar een oplossing)

Inschrijven
Wil je je inschrijven of iets vragen, stuur me dan een mail. Er is beperkt plek, dus inschrijven gaat op volgorde van aanmelding. (Kosteloos annuleren is mogelijk tot twee weken voor aanvang. Daarna ben ik genoodzaakt om de de kosten in rekening te brengen, als er niemand anders is om de vrijgekomen plek in te nemen)

Website: https://nynkadelcour.nl/
Zangatelier | Muziektheatercollectief
E-mail: info@nynkadelcour.nl
Telefoon: 06-22746584