praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste STRALEND MAGAZINE
Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Voordat we nieuw gedrag uitvoeren (en op lange termijn behouden), moeten we hier eerst de intentie toe ontwikkelen: Antoinette Aris

Voordat we nieuw gedrag uitvoeren (en op lange termijn behouden), moeten we hier eerst de intentie toe ontwikkelen: Antoinette Aris

Om meer energie te hebben en blijvend een gezonde leefstijl te krijgen met een eventueel daarbij passend gewicht, moet je je gedrag veranderen.  Voordat we nieuw gedrag uitvoeren (en op lange termijn behouden), moeten we hier eerst de intentie toe ontwikkelen.
De intentie hebben is één; die ook echt omzetten in gedrag is weer heel wat anders.
Dit lijkt een kleine stap, maar in de praktijk is er vaak sprake van barrières: drempels die we moeten overwinnen om het gedrag te kunnen vertonen.
Als je weet dat we als mensen liever niet al te veel moeite doen voor dingen, dan kan zo’n barrière onze intentie al snel tenietdoen. Denk maar aan wat er vaak terecht komt van onze goede voornemens rond de jaarwisseling.

Voor de intentie komt ‘motivatie’. Klinkt logisch: als we gemotiveerd zijn om te veranderen, hebben we ook sneller de intentie om te gaan veranderen.
Motivatie bestaat drie belangrijke factoren: welke voor- en nadelen van de leefstijl verandering zijn er voor mij?
Wat denk ik dat anderen ervan vinden dat ik mijn leefstijl ga veranderen?
Zou ik in staat zijn om mijn leefstijl te veranderen?
De motivatie wordt weer beïnvloed door ons bewustzijn.
Hebben we de kennis over het gedrag: wat is een gezonde leefstijl en gezond gedrag? Heb ik de aanleiding om mijn leefstijl te veranderen, bijvoorbeeld doordat ik het risico inzie van te ongezond eten.
Tot slot kunnen er dingen gebeuren die aanleiding geven om actie te gaan ondernemen, zoals het besef dat je als je zo door gaat je een groter risico loopt op welvaartziektes en een gebrek aan energie en vitaliteit.
Wanneer ga jij veranderen en wanneer ga jij voor een blijvende gezonde leefstijl met daarbij meer energie en lekkerder in je vel zitten en een voor jou  passend gewicht? 
Veranderen kost tijd en energie, maar met wat hulp kan ook jij dit!
Wil je meer energie, lekkerder in je vel zitten en een blijvende gezonde leefstijl? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Antoinette Aris Slimmer Support 06 27166542