praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE


Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Workshop voor vrouwen: 'Kom in contact met je seksuele energie.' 

Voor wie?
Als je niet tevreden bent met je seksleven of je seksuele ontwikkeling ergens is gestagneerd. Je voelt dat je seksuele potentie niet genoeg uit de verf komt.
Je kampt met gevoelens van schaamte omtrent seksualiteit. Of als aanvulling op een begeleiding bij een seksuoloog of psycholoog / psychotherapeut.

Let op! Het is geen therapiegroep, maar een podium om met andere vrouwen te praten en te delen, bijvoorbeeld over de betekenisgeving van seks en/of je overtuigingen of aannames te toetsen.
Tevens zullen we ervaringsoefeningen gaan doen met elkaar, die gaan over thema's die bij kunnen dragen aan meer leven in de brouwerij t.a.v. je seksualiteit.
Denkend aan vertrouwen hebben in, je mee laten nemen in geleid worden, ruimte innemen etc.

 

Deze workshop heeft vier bijeenkomsten op: 27 september, 6 en 20 oktober en 8 november van 15.30 uur tot 17.30 uur. 

Voor meer info kijk op mijn site www.gertrudvanbeekveld.nl, onder het kopje: workshops of bel Gertrud, tel. 06 2704 3178.

Over mij in dit thema:
Ik heb zelf wat hobbels en bobbels op mijn seksuele pad gehad en heb veel baat gehad bij o.a. een tantradag voor hulpverleners in een groep, een seksuoloog te bezoeken en met andere vrouwen te praten over seksualiteit en mijn persoonlijke issues daaromtrent te delen. Het is mede daardoor mijn specialisatie geworden binnen mijn vak, en ik geef die kennis en ervaringen graag door. Het heeft mij al met al bevrijd en dat gun ik een ieder. Al maak je maar 1 ander stapje in de dans van de liefde bedrijven met jezelf of een ander.

Een oefening:

Ik nodig je uit om dat waar je mee bezig bent te stoppen en met aandacht naar je lichaam te gaan. Wat voel je nu van je bekken, bodem en genitaliën? Merk dit op en zie dit als "nulmeting" Sluit vervolgens je ogen en ga met aandacht naar je ademhaling, richt je aandacht vooral naar je uitademing , ervaar de beweging omlaag in je lijf tijdens de uitademing. Ga dan met je aandacht naar het einde van je uitademing en stel je voor dat je bekken een schaal is en in dit einde van je uitademing rust je in deze schaal en verwijl je daar een poosje tot je weer toegeeft aan de volgende in-adem-impuls. Doe dit een aantal ademhalingen achtereen. Vervolgens leg je een hand van jezelf onder je staartbeen en de ander hand in je kruis aan de voorkant, zodat je je bodem aanraakt en de hangmat, die je bodem is, laat rusten in je handen. Misschien een beetje vreemd maar erg helpend om meer contact te maken met je eigen bekken, je vrouwelijkheid/ mannelijkheid en dus ook met je seksuele energie. Dan haal je je handen er weer weg en voelt nu wat je voelt in het gebied van je bekken, bodem en genitaliën en vergelijkt dit met de "nulmeting". Heb een fijne dag verder.