praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Wereldlichtjesag op de 2e zondag van december: Gerda Greeven

Wereldlichtjesag op de 2e zondag van december: Gerda Greeven

Wereldlichtjesdag op 12 december. 
Een lichtje laten schijnen op overleden kinderen. Wat een mooi gebaar. Veel kinderen brengen licht in de omgeving waar ze geboren worden en laten dan ook een donkerte achter als ze dood gaan of vermist raken. Het lichtje herinnert er aan dat dat ze geschenen hebben, dat ze het leven van veel mensen glans hebben gegeven en dat ze nog steeds in de harten van de achterblijvers leven.
Ook voor die achterblijvers is het fijn om een lichtje aan te steken, even stil te staan in de donkere dagen voor kerst, waar overal kaarsjes branden, waar het licht is en feest. Precies die dagen is het belangrijk. Een plek en tijd maken en stilstaan…even stilstaan voor de feestdagen. Mijmeren over wat geweest is, wat je samen beleeft hebt. Een lichtje voor die kinderen die nog niet gevonden zijn, zodat ze de weg terug kunnen vinden. Steek je 11 december om 19u ook een lichtje aan, verlicht jij ook je raam?
Gerda is de klassiek homeopathe bij Noord Straalt.