praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE


Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

6 mei: anti-dieetdag volgens Jolien

6 mei: anti-dieetdag volgens Jolien

Happy anti-dieetdag!

Jolien, onze voedingsdeskundige: 
Mijn cliënten weten dat ik tegen diëten ben. Want tijdelijk gezond eten, zorgt op de lange termijn niet voor een gezond en fit lichaam. Het is veel belangrijker dat jij leert wat je lichaam nodig heeft, zowel fysiek als mentaal. Zodra je die balans hebt gevonden, heb je maximale energie om alles uit het leven te halen. En dat voelt goed! Die energie voel je al zodra je wakker wordt.
Klaar voor een nieuwe dag, ook al is die nu misschien vooral in en rondom het huis. Elke dag is weer een nieuw begin om er samen iets moois van te maken.
Deze smoothie-bowl, het perfecte zomerontbijt, helpt daar ook bij. Het is heerlijk fris voor de zomer en super voedzaam. Je hebt er een blender of staafmixer voor nodig.
Ingerdiënten:
- grote hand verse spinazie
- halve bevroren banaan
- handje bevroren stukje mango
- wat kokosmelk en/of water (tot je de gewenste dikte hebt)
Meng deze ingrediënten door elkaar en doe in een ontbijtkom. Voeg vervolgens wat toppings toe. Topping naar keuze, bijvoorbeeld:
- geraspte kokos
- gebroken lijnzaad
- 2 eetlepels granola of 2 eetlepels havermout of 2 eetlepels gehakte nootjes
- nog wat vers rood fruit
Varieer lekker naar smaak!