praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Gerda Greeven: stilte

Gerda Greeven: stilte

Stilte… ...19 jaar terug in de tijd…het is december. Een laagje poedersneeuw bedekt de buitenwereld…ik stap het warme huis binnen van vrienden. Serene stilte is haast tastbaar. De dochter, waar zij al jaren en vurig naar verlangd hadden, was geboren en ik was erbij geweest. Daags erna word ik er naartoe getrokken, stap ik weer in mijn auto en rijd kilometers om even bij hen te zijn...En telkens waan ik me in een sprookjeswereld.
Zo blij verrukt zijn we dat zij werkelijk gekomen is, we kunnen het nauwelijks geloven...we zijn bang die betovering te verbreken...daarom fluisteren we tegen elkaar als we iets willen zeggen, lopen we op onze tenen en kousenvoeten door het huis.
Kijk ik ademloos en in stille verwondering naar dat prachtige mensenkind in mijn armen, ik kan er geen genoeg van krijgen. Nooit zal ik die eerste dagen vergeten. Ze is inmiddels 19 jaren op de wereld.

Stilte... Soms loopt het anders.
Soms verlies je je kindje in die eerste 9 maanden en dan is het stil in je lijf. In het begin zijn er wel woorden. Sommigen slaan de spijker op de kop en anderen de plank flink mis.
Na een tijdje verstomt het. Dan zijn daar je verdriet en onvervulde verlangens. Misschien zit je vast in die stilte en kom je niet verder...
Weet dan dat je welkom bent bij Noord Straalt.
Verschillende collega’s met hun eigen manier van helen staan daar klaar. Ik ben homeopaat. Ik luister stil en zoek passende homeopatische middelen uit die je kunnen helpen deze beleving te dragen zodat je weer kunt gaan leven.