praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Herstellen is niet altijd even leuk.. Epiphora begeleidt je hierin!

Herstellen is niet altijd even leuk.. Epiphora begeleidt je hierin!

Herstellen is niet leuk maar wel goed! 

Dat zeggen we vaak in de Epiphora training voor mensen met onverklaarbaar uitblijvend herstel. 

Mensen staan in hun weg in herstel vaak in de "fight-houding." Ze werken zo hard om te herstellen, dat ze daardoor vaak ook niet meer goed kunnen voelen. 
Voelen heb je nodig om te weten wat je behoeftes zijn. "Wat heeft mijn lichaam nodig. Wat heb ik nodig. Welke emoties zijn van belang om naar te mogen luisteren."
Om te kunnen voelen moet je eerst een beetje meer ontspannen. 

In elke cursus komt er vaak een omslagpunt bij veel mensen. Dan voelen de cursisten zich niet fijn, ze zijn emotioneel, verdrietig.. Soms komt er zelfs rouw boven omdat met terugwerkende kracht gezien wordt wat men mist.  

Voor ons als docenten is dat een goed teken. Hoe intens het ook kan zijn. 
Voor voelen is rust nodig. En ontspanning. Uit die fight stand! 
En uit de fight stand betekent: richting herstel-stand! 
 

Epiphora draagt bij aan ontspanning van het zenuwstelsel en een betere doorbloeding van de hersenen. De betere doorbloeding  zorgt ervoor dat alle delen van de hersenen beter van bloed en zuurstof voorzien kunnen worden. De rest van het lichaam heeft hier veel baat bij!
De aderen in de rest van het lichaam hoeven vervolgens niet meer "in een kramp" te staan om zoveel mogelijk bloed richting het brein te duwen. 

De rest van het lichaam kan meer gaan ontspannen wanneer de hersenen beter doorbloed raken. Er komt nu meer zuurstof (en de zo belangrijke CO2) in het gehele lichaam. 
Er komt meer energie en rust. 
En herstel zet zich in... 

www.epiphoraamsterdam.nl