praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

In het zonnetje: de granaatappel; een echte anti - oxidantenbom

In het zonnetje: de granaatappel; een echte anti - oxidantenbom

In Nederland is de granaatappel niet heel populair en daar moet verandering in komen. Deze vrucht is zo lekker fris, knapperig, veelzijdig. Heerlijk!
De granaatappel behoort botanisch gezien helemaal niet tot de appelfamilie maar tot de bessen.
De granaatappel staat bekend om zijn hoge gehalte aan antioxidanten, die een gunstige invloed hebben op het immuunsysteem. Het bevat ook flavanoïden die ontstekingsremmend werken bij heel wat ziekten.
Uit onderzoek blijkt dat het regelmatig eten van granaatappel gunstige effecten heeft op diverse aandoeningen (ontstekingen, hartklachten, geheugenboost, schimmelinfecties).
Hoe eet je een granaatappel?
Snijd de schil helemaal rondom in en trek de twee helften van de vrucht uit elkaar, de schil iets naar buiten gericht. Houd vervolgens de helft van de granaatappel met de zaadkant omlaag, zet er een bakje onder en tik er stevig op, bijv. met een pollepel. Zo klop je de pitjes er uit. Je kunt de vrucht ook doormidden snijden en uitlepelen. De met sap gevulde cellen kun je zo opeten. Je kunt de pitjes over bijvoorbeeld yoghurt of een salade strooien. Wil je meer weten over groeneten en fruit die kunnen helpen bij jouw klachten en je immuunsysteem versterken? Neem contact op met Kim van Natural Health Coaching info@naturalhealthcoaching.nl