praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Leven alsof...

Leven alsof...

Alles waar ik aandacht aan geef groeit.
Lig ik in bed voel ik mijn heuppijn. Elke nacht moet ik opstaan om te plassen. Als ik wakker word voel ik me stijf. Doe ik yoga kraakt het.
Ik heb vast hielspoor want ik voel mijn voetzool tijdens het lopen. En mijn linker schouder doet nu al zolang pijn, dit wordt nooit meer beter. Nooit meer .., nooit meer.., het wordt nooit meer beter met mij. Ik geloof er in, ik maak het waar, het is mijn ervaringshorizon.
Maar hoe ik kijk is wat ik zie.
Ik kies even een andere horizon: ik neem plekken in mijn lijf waar die zonder pijn zijn en bewegen. Tijdens de zonnegroet blijf ik binnen mijn grens met respect voor mijn weefsel. Kijk, daar kan ik weer een beetje vrijer bewegen, daar is weer wat ruimte bij gekomen. Ik voel de rust in mijn lijf; word me bewust van de aanwezige ontspanning, voel mijn ademhaling stromen. Het is alsof ik steeds meer pijnvrijheid, bewegingsruimte en gezondheid in me voel.
Ik word er blij van. Ik noem dit de bodem van gezondheid. Ik ben in staat om gezondheid in me te voelen in plaats van alleen maar ziekte. Dit uitvergroten doet wonderen. Leven alsof ik gezond ben is de bodem waarop mijn gezondheid staat.
Nou, dit ga ik beoefenen. Doe je mee? Op je gezondheid!