I.v.m. de Corona-maatregelen komen sommige activiteiten te vervallen of vinden plaats met minder deelnemers. 

Check svp vooraf met uw therapeut of docent.

EN: BEKIJK HIER ONS ONLINE AANBOD

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie. Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

Ontdek de schatten uit je verleden. Drieluik

Drieluik: Ontdek de schatten uit je verleden
Drie bijzondere dagen met Janine Booij.

In drie workshops neemt Janine je mee terug naar ervaringen uit het verleden, om delen van onszelf terug te halen, te helen en weer te integreren. Zodat je in het hier en nu gelukkiger, krachtiger en meer aanwezig kunt zijn. Je kunt het drieluik als geheel volgen of de workshop volgen die je aanspreekt. 

Informatie: van 10:00-17:00
                 www.coretouch.nl

Zondag 15 april: JE INNERLIJKE KIND OMARMEN
Kleine kinderen zijn doorgaans heel puur in hun reacties. Ze zeggen wat ze denken, ze stampvoeten als ze boos zijn, ze gieren het uit als ze iets grappig vinden en ze huilen tranen met tuiten als ze verdrietig zijn. Doorgaans leren we dit af als we opgroeien. We leren wat gewenst en ongewenst gedrag is en passen ons daarop aan. Of we verzetten ons ertegen, maar ook dan gaat er wat van de puurheid verloren. 
Ook kunnen er ervaringen zijn geweest in onze jeugd die een grote impact hebben gehad op wie we nu zijn, wat we nu doen en hoe we nu denken.
In deze workshop maak je weer contact met ‘het kind in jezelf’ – het deel van je dat nog dicht staat bij zijn of haar essentie. Ook onderzoek je of er innerlijke kinderen zijn die aandacht nodig hebben omdat ze verdrietig, bang of boos zijn bijvoorbeeld. Tot slot maak je contact met een kindsdeel wat je vergeten bent, maar dat je kan helpen in je leven van nu. Bijvoorbeeld door creatief te zijn, speels of zorgeloos. Als je je innerlijke kinderen omarmt, zal je blijer en energieker in het leven staan.


 

Zondag 13 mei: GEBOORTE-ERVARING EN ZIELSBESTEMMING
Over het algemeen weten we weinig over onze geboorte of de periode daarvoor. Toch heeft deze periode enorm veel impact op hoe we in het leven staan. Sta je stevig met de voeten op de grond of ben je altijd aan het aftasten of je er mag zijn? In de meest ideale omstandigheden was er een vreugdevolle conceptie, had je ouders die lekker in hun vel zaten, was de zwangerschap en de bevalling probleemloos en werd je liefdevol welkom geheten in een prettige omgeving. 
Heel vaak echter is er op zijn minst in een van deze aspecten een kink in de kabel en dat kan meer invloed hebben op je huidige leven dan je zou verwachten. 
In deze workshop word je uitgenodigd om de prenatale periode en de geboorte opnieuw te beleven. Hierbij gaan we zelfs nog een stapje verder naar de periode vóór de conceptie. Waar je was in het zogenoemde ‘tussenbestaan’. Hoe voelde je je daar, had je zin om naar de aarde te komen, koos je voor deze ouders/dit leven of had je wat te doen of goed te maken? We zoeken naar antwoorden op deze vragen. En zoals bij alle workshops in dit drieluik: waar het nodig is zullen we delen van jezelf helen en terughalen. Je zult er als herboren uit komen! 

 

Zondag 17 juni: SOUL RETRIEVAL UIT VORIGE LEVENS 
Doorgaans hebben mensen geen herinneringen aan vorige levens. Toch kan een ontdekkingsreis naar vorige levens zorgen voor veel eye-openers. Je ontdekt bijvoorbeeld waarom je zo van een bepaald land houdt, waarom je makkelijk leerde paardrijden of waarom je relatie met je moeder altijd zo moeizaam is geweest. Veel ‘irrationele’ angsten komen ook uit vorige levens. Als je de herkomst ontdekt, blijkt het helemaal niet zo onlogisch te zijn. En zelfs oplosbaar. 
Ook kunnen er ‘krachtlevens’ zijn: levens die iets hadden of konden wat je nu mist. Je kunt een talent ontdekken dat je nu niet gebruikt, maar dat wel in je sluimert. 
Of je nu wel of niet gelooft in vorige levens, je bent welkom bij deze workshop als je je wilt openstellen voor informatie uit je onderbewuste. De beelden of ervaringen die opkomen kun je zien als metafoor voor wie je bent. 
Het belangrijkste is dat je uit die ervaringen energie kunt (terug)halen die je ooit verloren bent. Als je die energie integreert, zal je merken dat je je krachtiger voelt in het hier en nu.