praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie.
Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

Osteopathie

Heb je klachten waar je al langer mee loopt? Zoals: stijf wakker worden, pijn in je gewrichten, darmproblemen, zwakke enkels, bekkenklachten, hoofdpijn, hielspoor of tenniselleboog. 

Vaak bestaat een klacht uit meerdere gebieden van vastzittende spanning die met elkaar verband houden. Een strak middenrif bijvoorbeeld kan via verbindingen met borstkas en longvlies schouderklachten instandhouden. 

Osteopathie werkt op deze spanningslijnen en herstelt op die manier de samenhang in het skelet-spier-orgaan-zenuw-bloedvaat-fascia-systeem. Daardoor verbeteren zijn functies, worden bewegingen weer vloeiend en verdwijnt de pijn. 

Over mij

Na jaren als yogaleraar te hebben gewerkt in Wenen, New York en London ontwikkelde ik in Amsterdam mijn interesse voor osteopathie. In 2009 ben ik afgestudeerd als osteopaat. Ik vind het fascinerend dat zelfs langdurig vastzittende spanning in het bindweefsel kan smelten. 

Met een zachte vuist, onderarm of elleboog oefen ik druk uit op verschillende lagen van het lichaam. Daarbij laat ik je langzame en specifieke bewegingen doen. Meestal ervaar je direct na de behandeling vrijheid en lucht in de beweging.
Mijn ervaringen met psychotherapie, bioenergetika en biodanza, boeddhisme en yoga laat ik instromen in mijn behandelingen. 
Mijn consulten duren een uur en kosten €90,-. Vergoeding is mogelijk mits je aanvullend verzekerd bent.

Voor meer informatie zie www.osteopathiepallat.nl