I.v.m. de Corona-maatregelen komen sommige activiteiten te vervallen of vinden plaats met minder deelnemers. 

Check svp vooraf met uw therapeut of docent.

EN: BEKIJK HIER ONS ONLINE AANBOD

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie. Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

Workshop Seksueel Verlangen 

Ken je dat gevoel? Je bent verliefd op die ene ontzettend leuke persoon, en je wil niets liever dan heel dicht bij die persoon zijn, met jouw huid tegen de huid van de ander. Vrijen gaat naar hartenlust; veel, vaak, en fijn. Je ligt samen in bed, op de bank of het tapijt, en voor je het weet is het zes uur later. Tja, zoveel seksueel verlangen hebben velen van ons wel eens (of meerdere keren) gevoeld, maar als je relatie wat langer duurt dan is het toch wat lastiger om net zo opgewonden te raken als in die eerste periode. 

Maar hoe werkt dat nou in je lichaam, seksueel verlangen? Heb je daar ook invloed op? Over deze en andere vragen gaan we het hebben tijdens deze workshop. Je leert hoe jouw verlangen werkt, en hoe je dat kan beïnvloeden. 

Voor wie?
De workshop is voor iedereen die meer wil leren over seksualiteit en die nieuwsgierig is naar manieren om zichzelf seksueel te ontwikkelen. De minimale leeftijd voor de workshop is 18 jaar. Mensen van alle genders, seksuele oriëntaties en culturele achtergronden zijn welkom. 

Door wie?
De workshop wordt georganiseerd door Barbara Oud van Open & Bloot, de organisatie die seksualiteit bespreekbaar maakt. Als initiatiefnemer van Open & Bloot wil Barbara op haar eigen manier taboe’s breken door met mensen in gesprek te gaan. Ze stimuleert deelnemers om zich seksueel te ontwikkelen op de manier die bij hen past, zodat ze hun eigen weg vinden en vooral dicht bij zichzelf blijven. Wil je meer informatie? Kijk op www.barbaraoud.nl. 

Waar en wanneer? Wegens succes wordt deze workshop herhaald!
Datum: zaterdag 22 september 2018
Tijd: 14:00 - 17:30 uur
Locatie: Noord Straalt, Amsterdam, tt. Vasumweg 24A. 

Er zijn drie ticketsoorten voor deze workshop:
- Budget € 15
- Regulier € 25 
- Support € 30

Budget kaartjes zijn voor mensen met een kleiner budget. Support kaartjes zijn voor mensen met meer financiële middelen. Door te kiezen voor een support kaartje ondersteun je Open & Bloot bij het organiseren van evenementen zoals deze.

Tickets zijn te koop via www.ticketkantoor.nl/shop/openbloot1

Let op: Noord Straalt is gevestigd op de 1e etage. Er is geen lift beschikbaar.