praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Een verband tussen onafhankelijkheid en vrijheid- Gerda Greeven

Een verband tussen onafhankelijkheid en vrijheid- Gerda Greeven

Je vrij voelen
Afgelopen week maakten mijn gezin en ik een wandeltocht van Amsterdam naar Arnhem; tentjes en slaapzakken op de rug. Onafhankelijk en zelfvoorzienend, voortbewegend op eigen kracht.
De ultieme vrijheid voor de één, een vakantie vol beperkingen voor de ander: geen eigen douche, een smal luchtbedje om op te slapen en één pitje om op te koken... over de blaren zullen we het maar niet hebben.
Ondanks de opgelegde corona-maatregelen heb ik heerlijk kunnen genieten: geen werk, nauwelijks verplichtingen, los van vaste patronen. Je vrij voelen is lastig te omschrijven. Het is vooral een beleving, een dans tussen beperkingen en veerkracht. Het gaat schuren als er teveel beperkingen zijn, maar ook als er gebrek aan veerkracht is.
Er is een verband tussen onafhankelijkheid en vrijheid, ook in het licht van je gezondheid. Stel dat je dag minder bepaald zou worden door gezondheidsklachten doordat ze verdwijnen, of doordat je er anders mee omgaat. Door bijvoorbeeld goed naar je lijf te luisteren en het te respecteren volgt er een groter gevoel van vrijheid.
Bij Noord Straalt zoeken we samen naar dat grotere gevoel van vrijheid. Samen onderzoeken we de klachten die je beperken. We kijken naar de eventuele veranderingen die je zelf kunt maken waardoor de klachten verminderen, verdwijnen of als minder belemmerend ervaren kunnen worden. We proberen met de juiste therapie het zelfhelend vermogen wakker te schudden waardoor het weer beter gaat functioneren.
We staan met een heel team voor je klaar zodat je uiteindelijk kunt doen waar je hart van opspringt en waar je van gaat stralen…