praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Waar wil je meer van? - Aleid Bouten

Waar wil je meer van? - Aleid Bouten

Hoe kom je er toe om je vrijer te voelen en te doen wat je graag wilt doen?
Vaak zitten we vast in ouder patronen die ons belemmeren om voluit en vrij te leven.
We houden vast aan oude overtuigingen geleerd in onze opvoeding, op school en ontstaan over hoe we ons aan moeten passen op het werk en in de maatschappijk. We hobbelen in ons eigen karrespoor.

5 Tips om je vrijer te voelen
1. Accepteren.   Niet krabben op oude wonden. Goed om naar te kijken, te helen en verder te gaan. Zo kan het een litteken worden wat je herinnert dat het geheeld is en je nu ok bent. Je bent goed zoals je nu bent.

2. Waar wil je meer van? Onderzoek wat je belangrijk vindt in je leven? Wat is jouw top 3? Dit kan een inspirerend proces zijn. Soms weet je het diep van binnen al. En is het tijd om dingen los te laten die je belemmeren en andere dingen juist te gaan doen. Soms heb je geen idee. Dan kun je gaan spelen, uitproberen, laten inspireren door anderen.

3. Commitment. Leven naar je top 3 gaat niet vanzelf of vanuit je gevoel. Als je moet wachten tot je lekker in je vel zit, of tot het goede moment er is, dan kunnen we lang wachten. Begin met de eerste kleine stap om ruimte te maken voor je top 3 van meest belangrijke dingen die je wilt doen in je leven. Neem stappen die je vol kunt houden en kunt breiden.

4. Zie jezelf als een vrij mens. Neem elke dag 2 minuten om te bedenken hoe je de dag invult als vrij mens. Wat wil en mag je doen die dag? Die week, het hele jaar, de rest van je leven!

5. Zorg voor veerkracht en flexibiliteit. Blijf naar jezelf kijken. Ook als het tegen zit. Het is dan verleidelijk om in je oude karrespoor terug te gaan. Ik weet er alles van. Het is niet het einde van de wereld. Het is niet het einde van jou vrij voelen. Het zijn dingen die ons mensen gebeuren. Als je dat op merkt, kun je ook weer uit je karrespoor stappen.

Waar wil je meer van?
Kom naar de workshop Vitaal hart, Waar wil je meer van?
Op 18 september bij Noord Straalt van 10:00 tot 12:30 uur.
We zijn met max 6 personen. Zo hebben we letterlijk en figuurlijk veel ruimte en aandacht voor jou.
Jouw investering is € 45,00
Kijk op www.aleidbouten.nl/cursussen om het programma te bekijken en je  aan te melden.