praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Diëten kan echt niet meer! Antoinette Aris

Diëten kan echt niet meer! Antoinette Aris

Op 6 mei is het ‘International No Diet Day’.
Deze dag is uitgeroeid tot een herdenkingsdag van alle mensen die gestorven zijn of een blijvend letsel hebben opgelopen als gevolg van het ‘slankheids’ ideaal.
We leven in een maatschappij waar de slanke lijn verafgood wordt.
Slank (vaak zelfs mager) blijven of worden, groeit uit tot een obsessie en vaak neemt die drang ongezonde proporties aan!
Deze dag is een goed initiatief, want we zouden diëten uit ons leven moeten verbannen! Diëten kan echt niet meer.
Met een crash dieet verlies je op korte termijn lekker veel kilo’s, wat een heerlijk gevoel geeft, maar het is lastig en onmogelijk vol te houden.
De kans dat het op lange termijn resulteert in een blijvend verlaagd lichaamsgewicht is slechts 5%. Wat heb je er aan om jezelf dagen of zelfs weken uit te hongeren en je lichaam de nodige voedingsstoffen te ontnemen om wat pondjes verliezen?
Als je jezelf te veel beperkingen oplegt, hou je het niet vol, pak je je gebruikelijk voedingspatroon weer op en komen de kilo’s er na verloop van tijd toch gewoon weer aan.
Dus als je wat gewicht wil verliezen om welke reden dan ook, dan zul je je leefstijl moeten veranderen.
Je kunt op een gezonde gewicht kwijtraken door minder calorieën in te nemen dan je verbrandt. Uiteraard moeten wel alle nodige voedingsstoffen, vitamines en mineralen op je bord vertegenwoordigd blijven. Een gezonde leefstijl draait om lekker, maar gezond eten, voldoende en met plezier bewegen en een positieve instelling.
Het gaat dus niet alleen om een verandering van je voedselinname, maar vooral om een fijne manier van leven waarbij goed voor jezelf zorgen centraal staat. 
Ik kan je coachen naar een gezonde leefstijl en samen met jou zoek ik een gezond en evenwichtig voedingspatroon dat haalbaar voor je is en waarbij je je gelukkig voelt.
Ik help met hoe je lekker en gevarieerd eet.
En samen zorgen we ervoor je geniet en af en toe ruimte kan maken voor een ‘zonde’ uit de categorie ‘niet of minder gezond’.
Met een paar eenvoudige aanpassingen ben je zo op de goede weg! 
Word Slimmer, Vraag Support! Antoinette Aris Slimmer Support 0627166542
#voeding #gezondeleefstijl #dieet #gewicht