praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE


Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Gerda Greeven: vaderdag

Gerda Greeven: vaderdag

De dag dat gevierd wordt dat je vader bent geworden.
De rol van vader is in de loop van vorige eeuw behoorlijk veranderd. Eerst was je de man die op zondag het vlees sneed en werd er van je verwacht dat je je kind tot de orde riep als het stout geweest was, je weet dat er een tijd was dat de moeder ongeduldig riep: 'wacht maar tot je vader thuiskomt'
Inmiddels is het imago en de rol van vader er eentje geworden waarin betrokkenheid verwacht wordt. Je speelt met je kinderen, je denkt met ze mee, je stuurt bij als ze de verkeerde afslag dreigen te nemen, ze kunnen bij je terecht als ze het even niet meer weten.
Net praten net zo goed met jou als met hun moeder, misschien bij jou over andere dingen dan bij haar maar toch...je bent er voor ze. Ze zijn blij als jij weer thuiskomt na je werk of misschien ben je zelfs wel huisman...Soms echter, is de relatie met je kinderen niet helemaal uit de verf gekomen. Misschien was je vaak afwezig. Misschien was je er wel, maar niet helemaal. Wat heb je zelf gemist en hoe kun je dat dan wel aan je kind geven en als je zelf geen goed voorbeeld hebt gekregen, hoe kun je dan toch bouwen aan een liefdevol contact.
Het grootste vaderdagkado aan jezelf en je kinderen is uitzoeken waar die band alsnog sterker en speelser door kan worden. Want dat kan bijvoorbeeld bij Noord Straalt, we staan voor je klaar om samen met jou die band te laten groeien.
Gerda Greeven. Klassiek homeopaat.