praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE


Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Moederdag- Gerda Greeven

Moederdag- Gerda Greeven

De dag van het jaar dat moeders in het zonnetje gezet worden, verwend worden met kleine kadootjes, tekeningen en zelfgemaakte vaasjes, vroeger nog wel eens een gekleide asbak maar dat is toch wel zo'n beetje verleden tijd.
Voor de meeste moeders is het een feestdag. Blije kindergezichten die vol spanning toekijken hoe hun zelfgemaakte kunstwerken uitgepakt worden, bewonderd en met een stralend gezicht ontvangen worden. Allemaal op het grote bed, met een zelfgemaakt ontbijt met heel veel chocola, een hard ei met een blauwe dooier en een beker lauwe slappe koffie die beter smaakt dan alle espresso's de rest van het jaar.
Moeders die zich elke dag inzetten, ieder op hun eigen manier, ieder met de beste intenties, met hoogtepunten en dieptepunten... Maar niet voor iedereen is moederdag een feest...
Laten we op moederdag ook even een momentje stilstaan en een kaars branden voor de kinderen, mannen en vrouwen die hun partner en moeder verloren en hun hun liefde niet kunnen schenken aan haar en ook de moeders met onvervuld verlangen en moeders die een kind verloren en moeders die gestruikeld zijn over hun eigen kindertijd en daardoor ze minder of helemaal niet meer voor hun eigen kinderen kunnen zorgen.
Dan is moederdag helemaal moederdag. Maak er een mooie dag van...
https://youtu.be/vCywLTUiHSs
#moeder #moederdag #kinderen #ontbijtje

Meer artikelen

Gerda Greeven: vaderdag

De dag dat gevierd wordt dat je vader bent geworden.
De rol van vader is in de loop van vorige eeuw behoorlijk veranderd. Eerst was je de man die op zondag het vlees sneed en werd er van je verwacht dat je je kind tot de orde riep als het stout geweest was, je weet dat er een tijd was dat de moeder ongeduldig riep: 'wacht maar tot je vader thuiskomt'
Inmiddels is het imago en de rol van vader er eentje geworden waarin betrokkenheid verwacht wordt. Je speelt met je kinderen, je denkt met ze mee, je stuurt bij als ze de verkeerde afslag dreigen te nemen, ze kunnen bij je terecht als ze het even niet meer weten.
Net praten net zo goed met jou als met hun moeder, misschien bij jou over andere dingen dan bij haar maar toch...je bent er voor ze. Ze zijn blij als jij weer thuiskomt na je werk of misschien ben je zelfs wel huisman...Soms echter, is de relatie met je kinderen niet helemaal uit de verf gekomen. Misschien was je vaak afwezig. Misschien was je er wel, maar niet helemaal. Wat heb je zelf gemist en hoe kun je dat dan wel aan je kind geven en als je zelf geen goed voorbeeld hebt gekregen, hoe kun je dan toch bouwen aan een liefdevol contact.
Het grootste vaderdagkado aan jezelf en je kinderen is uitzoeken waar die band alsnog sterker en speelser door kan worden. Want dat kan bijvoorbeeld bij Noord Straalt, we staan voor je klaar om samen met jou die band te laten groeien.
Gerda Greeven. Klassiek homeopaat. 

Diƫten kan echt niet meer! Antoinette Aris

Op 6 mei is het ‘International No Diet Day’.
Deze dag is uitgeroeid tot een herdenkingsdag van alle mensen die gestorven zijn of een blijvend letsel hebben opgelopen als gevolg van het ‘slankheids’ ideaal.
We leven in een maatschappij waar de slanke lijn verafgood wordt.
Slank (vaak zelfs mager) blijven of worden, groeit uit tot een obsessie en vaak neemt die drang ongezonde proporties aan!
Deze dag is een goed initiatief, want we zouden diëten uit ons leven moeten verbannen! Diëten kan echt niet meer.
Met een crash dieet verlies je op korte termijn lekker veel kilo’s, wat een heerlijk gevoel geeft, maar het is lastig en onmogelijk vol te houden.
De kans dat het op lange termijn resulteert in een blijvend verlaagd lichaamsgewicht is slechts 5%. Wat heb je er aan om jezelf dagen of zelfs weken uit te hongeren en je lichaam de nodige voedingsstoffen te ontnemen om wat pondjes verliezen?
Als je jezelf te veel beperkingen oplegt, hou je het niet vol, pak je je gebruikelijk voedingspatroon weer op en komen de kilo’s er na verloop van tijd toch gewoon weer aan.
Dus als je wat gewicht wil verliezen om welke reden dan ook, dan zul je je leefstijl moeten veranderen.
Je kunt op een gezonde gewicht kwijtraken door minder calorieën in te nemen dan je verbrandt. Uiteraard moeten wel alle nodige voedingsstoffen, vitamines en mineralen op je bord vertegenwoordigd blijven. Een gezonde leefstijl draait om lekker, maar gezond eten, voldoende en met plezier bewegen en een positieve instelling.
Het gaat dus niet alleen om een verandering van je voedselinname, maar vooral om een fijne manier van leven waarbij goed voor jezelf zorgen centraal staat. 
Ik kan je coachen naar een gezonde leefstijl en samen met jou zoek ik een gezond en evenwichtig voedingspatroon dat haalbaar voor je is en waarbij je je gelukkig voelt.
Ik help met hoe je lekker en gevarieerd eet.
En samen zorgen we ervoor je geniet en af en toe ruimte kan maken voor een ‘zonde’ uit de categorie ‘niet of minder gezond’.
Met een paar eenvoudige aanpassingen ben je zo op de goede weg! 
Word Slimmer, Vraag Support! Antoinette Aris Slimmer Support 0627166542
#voeding #gezondeleefstijl #dieet #gewicht