praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Happy Aloha Oktober

Tot 1 november zijn bij Eric alle lomilomi massages op donatie, dus niet alleen op Happy Aloha Friday.
Deze actie is er voor de slachtoffers van de natuurbranden op Maui in Hawaii. Wil jij ook een heerlijke Hawaiiaanse lomilomi massage en tegelijk het goede doel steunen? Boek dan je massage bij Eric. Meer info hier. 

Lees hier ons jongste STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons STRALEND MAGAZINE ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Moederdag- Gerda Greeven

Moederdag- Gerda Greeven

De dag van het jaar dat moeders in het zonnetje gezet worden, verwend worden met kleine kadootjes, tekeningen en zelfgemaakte vaasjes, vroeger nog wel eens een gekleide asbak maar dat is toch wel zo'n beetje verleden tijd.
Voor de meeste moeders is het een feestdag. Blije kindergezichten die vol spanning toekijken hoe hun zelfgemaakte kunstwerken uitgepakt worden, bewonderd en met een stralend gezicht ontvangen worden. Allemaal op het grote bed, met een zelfgemaakt ontbijt met heel veel chocola, een hard ei met een blauwe dooier en een beker lauwe slappe koffie die beter smaakt dan alle espresso's de rest van het jaar.
Moeders die zich elke dag inzetten, ieder op hun eigen manier, ieder met de beste intenties, met hoogtepunten en dieptepunten... Maar niet voor iedereen is moederdag een feest...
Laten we op moederdag ook even een momentje stilstaan en een kaars branden voor de kinderen, mannen en vrouwen die hun partner en moeder verloren en hun hun liefde niet kunnen schenken aan haar en ook de moeders met onvervuld verlangen en moeders die een kind verloren en moeders die gestruikeld zijn over hun eigen kindertijd en daardoor ze minder of helemaal niet meer voor hun eigen kinderen kunnen zorgen.
Dan is moederdag helemaal moederdag. Maak er een mooie dag van...
https://youtu.be/vCywLTUiHSs
#moeder #moederdag #kinderen #ontbijtje