praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE


Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Florian Stadler: opstellingswerk in de praktijk.

Florian Stadler: opstellingswerk in de praktijk.

Een deelneemster was opgevallen dat ze binnen het bedrijf diegene was die al de last-minute klussen toegewezen kreeg. Die ze dan ook nog braaf wegwerkte waardoor ze erg veel overuren draaide. Ze vertelde dat haar vader overleed als ze 5 jaar oud was. Haar moeder heeft haar en haar 2 jongere broers alleen opgevoed. Ze had een gelukkige en fijne jeugd en alle vier hebben nog altijd een goed band met elkaar.

Om te beginnen heb ik haar representanten laten kiezen voor haar zelf, haar vader, haar moeder en haar twee broers. Al snel wordt duidelijk, dat ze de rol van vader op zich heeft genomen en als jong meisje (en dus nu ook nog) alles eraan deed om haar moeder gelukkig te maken.
De representant van vader was erg onrustig en had de neiging haar in de weg te staan. Uiteindelijk kon de representant tegen haar (representant) zeggen, dat hij veel verdriet ervan heeft, dat ze zijn plek heeft geprobeerd in te nemen en dat ze daarmee moest stoppen om haar eigen weg te kunnen gaan.
Ik heb de deelneemster zelf haar eigen plek in de opstelling laten innemen. Door haar een zware steen in de handen te leggen heb ik haar laten ervaren hoe zwaar de klus is die ze aan het dragen is, en die niet van haar is.
Ze heeft de klus/steen aan vader gegeven die blij was dat hij deze van haar terug kreeg. Ik heb de twee nog gevraagd, wat helende zinnen naar elkaar uit te spreken. De deelneemster ervoer onmiddellijk dat een grote last van haar schouders was gevallen.

Op 22 april 2023 biedt Florian (deze keer zonder Gertrud omdat ze drie maanden met sabbatical is) weer een middag met systemische (familie-)opstellingen aan. Of je nu worstelt met problemen op het werk, persoonlijke uitdagingen ervaart of meer inzicht wilt krijgen in familierelaties, systemische opstellingen kunnen je helpen om de dieperliggende structuren en dynamieken bloot te leggen die deze situaties beïnvloeden.
Door deel te nemen aan een middag vol systemisch werk, kun je waardevolle inzichten opdoen over jezelf en de wereld om je heen. Dit biedt je de kans om vanuit een dieper niveau te begrijpen wat er precies speelt en waarom. Een van de grootste voordelen van systemische opstellingen is dat ze je in staat stellen om je eigen rol en verantwoordelijkheid te begrijpen in situaties.
Dit geeft je de mogelijkheid om echt te veranderen wat je wilt veranderen en om te groeien als persoon. Of je nu een nieuw perspectief op jezelf en je leven wilt krijgen, of op zoek bent naar concrete stappen om je situatie te verbeteren, systemische opstellingen bieden een waardevolle en unieke manier om dit te bereiken.
Voor verdere informatie kun je op mijn website kijken: https://www.florianstadler.nl/familieopstellingen of direct met mij contact opnemen.

#familieopstellingen #verdieping #systemischwerk #systemischeopstellingen #systemischdenken #systemischetherapie #opstellingen #familieconstellaties #constellaties #therapie #coaching #persoonlijkeontwikkeling