praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

20 jaar massage Landsmeer! Wil jij een gratis massage winnen?

20 jaar massage Landsmeer! Wil jij een gratis massage winnen?

Dat kan. Want Massage Landsmeer, een woordeloos helen door liefdevol ontmoeten... bestaat deze maand 20 jaar en geeft twee massages naar keuze cadeau!

Eric Tielemans, inmiddels 69 jaar oud, begon in september 2001 schoorvoetend zijn massagepraktijk in het Dienstencentrum Landsmeer. Schoorvoetend, want hij had – weliswaar goed opgeleid – tot dan slechts vrienden en bekenden gemasseerd. En om het nu professioneel te gaan doen, dat was toch wel spannend. Maar met de support van gevestigde masseurs Marja Lohman en Carol Goede (en later ook Sandra Hendriks) durfde hij het wel aan. Eric leerde veel vanuit hun samenwerking en de praktijk begon goed te lopen.
Ook ontwikkelde hij zich door nieuwe therapieën te leren, zoals Ayurveda, dynamische massage, lymfedrainage, InterX neurostimulatie, zwangerschapsmassage en vooral diverse stijlen van de Hawaiiaanse lomilomi, die zijn specialiteit is geworden.
De lomilomi massage is zo bijzonder vanwege de diepe spirituele verbinding, waardoor heling en transformatie mogelijk wordt. Eric is ontzettend dankbaar voor de Aloha Spirit en wijze lessen die hij uit Hawaii mocht ontvangen en doorgeven. De grootste helende kracht is de liefde en die is de basis van elke massage. Klanten geven keer op keer aan dat zij de koesterende liefde als bevrijdend ervaren en waarderen.
Dat Eric het fijn vindt om te geven blijkt ook uit het feit dat hij in al die jaren veelvuldig vrijwillig massages heeft gegeven op mantelzorgdagen, de Nacht voor de Vluchteling, open dagen, beurzen en festivals. Hij gaf met veel plezier les in ontspanningsmassage en de Flying Dance Meditation. Ook geeft hij al jarenlang maandelijks op Happy Aloha Friday een dag lomilomi massages op donatie voor de stichting Share Aloha, die cultuur-historische projecten in Hawaii ondersteunt. En Eric gaat nog steeds elke twee jaar een maand als vrijwilliger werken in die projecten op Hawaii en Maui.

Sinds 2017 is Massage Landsmeer niet meer gevestigd in Landsmeer, maar verhuisd naar Noord Straalt in Amsterdam-Noord, het centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie dat hij samen met Esther Zwietink heeft opgericht.
Eric kijkt vol dankbaarheid terug op 20 jaar Massage Landsmeer, vanwege de vele klanten die telkens weer stralen na hun massage. En vanwege de mooie samenwerking met vele collega’s. Hij hoopt nog lang zijn praktijk te kunnen voortzetten en ontwikkelen.
 

Om dit te vieren kan iedereen deze maand meedoen aan een wedstrijd. Hoe?

Schrijf – als je klant bent/was – een originele recensie of schrijf waarom je welke massage zou willen ontvangen of gunnen aan een ander. Stuur je bijdrage naar info@massagelandsmeer.nl Je bijdrage zal mogelijk gebruikt worden op de website of social media, tenzij je aangeeft dat je dat niet wilt.
Eind september worden uit alle inzendingen de twee mooiste gekozen en beloond met een massagebon naar keuze.
Bovendien ontvangt elke klant in de maand september een presentje.
Meer weten? Ga naar www.massagelandsmeer.nl