praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE  te ontvangen.

De herfst en loslaten.

De herfst en loslaten.

Op 21 september begint de herfst. In de nacht van 21 op 22 september is de dag precies even lang als de nacht. Bomen zuigen tegen die tijd de beste voedingsstoffen uit hun blaadjes. Als ze alles eruit gehaald hebben, wordt er een bescherm laagje tussen het bladsteeltje gemaakt zodat de boom niet meer "open staat." Vervolgens kan het blaadje vallen. 
Dit staat prachtig metafoor voor onze eigen jaargetijden. De herfst is een mooi moment om de beste energie uit alle gebeurtenissen nog eens op te zuigen. En vervolgens in alle rust los te mogen laten wat niet meer nodig is. 

Voel ook welke patronen je niet meer dienen. Is er iets in vriendschappen of relaties of manieren van doen wat je los wil laten? 
Dank je patroon dat het je veel gebracht heeft. Zeg dat het nu niet meer nodig is en laat het los.. Het is vaak gemakkelijker dan gedacht. Maar soms moet je gewoon streng zijn tegen jezelf. "Wat had ik nu met mezelf afgesproken?!" 
Lach om je "foutje" en vergeef jezelf. En ga weer door. 
Ook letterlijk kun je opschonen: scroll eens door alle contacten van je telefoon heen. Laat de contacten met een "dank je wel voor ons contact" gaan die je niet meer nodig hebt. Loop thuis al je spullen na. Laat los wat je niet meer dient. Geef het weg om een ander er plezier van te laten hebben. 
We wensen jullie een mooie en kleurrijke herfst.