praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Als woede vergeving in de weg zit: Esther Zwietink

Als woede vergeving in de weg zit: Esther Zwietink

"Zoals ik moeder was... dat is echt niet wat jij nodig had gehad! Je had iets heel anders verdiend. Dat zie ik nu helemaal in." 

Tijdens een reading komen overleden dierbaren soms door om te zeggen dat ze nu inzicht hebben gekregen in wat ze bij leven anders hadden moeten doen, hebben laten liggen of hebben aangericht. Meestal voelt de klant die bij mij is voor een reading ontroering, rust en gezien worden. 
Over de dood heen kan een band zich zo herstellen. Vergeving kan na de dood nog steeds gegeven worden. Evenals een sorry zeggen. 
Moeder en dochter kwamen in dit moment weer samen. De onzichtbare omhelzing die in de sfeer hing was voelbaar. 

Maar een enkele keer is iemand nog helemaal niet toe aan vergeving. Dan is de woede nog steeds zo groot en lukt het nog niet om de sorry te ontvangen. 
En dat mag. Dat is niet erg. De overleden bekende of dierbare doet gewoon diens best om te laten weten: ik sta er klaar voor dit met je uit te werken. Om te healen wat er is blijven liggen. 
Want dat is wat een overledene ons gunt. Heel maken wat stuk was. Niet vanuit ego; een ziel is ego loos. Maar voor de achterblijvers.
Omdat leven te kostbaar is om gebukt te blijven onder alles wat ons is aangedaan. 

Als de woede nog zo groot is, dan is er vaak extra steun voor iemand nodig. Steun in de verwerking. Om de woede te mogen erkennen. Woede die zo verstopt lag tussen allemaal goedpraat laagjes, ontkenning, of angsten. 

In dat geval verwijs ik door naar een rouwtherapeut, psycholoog of een haptotherapeut. Soms is een reading daarvoor nodig. Om je gesteund te voelen in jouw rouw proces. En dat dat niet gek is. Want alles hoort erbij. 

Uit eigen ervaring weet ik dat ik over de dood heen de band met mijn vader heb kunnen herstellen. En dat voelt enorm waardevol. Het was me een klusje...  Maar het was het waard. 
Want door dat te doen, heb ik mezelf ook beter leren kennen en ook stukken van hém in míj mogen leren kennen! 
Meer weten over mijn werk en mediumschap? Kijk dan eens op https://www.perlarosa.nl/mediumschap- 
Tevens geef ik jaartrainingen in het mediumschap. 
#mediumschap #reading #amsterdam #NDSM #online #liefde #verbinding #vergeving #zacht #herstellen #samen #verwerken