praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Bianca Kuik: van disbalans naar vertrouwen in je lichaam!

Bianca Kuik: van disbalans naar vertrouwen in je lichaam!

Wanneer we in een moeilijke situatie zitten, proberen we die vaak met ons hoofd op te lossen.
En vaak komt het er op neer dat we rondjes aan het draaien zijn in ons hoofd, waardoor we vast lopen. We hebben het idee dat we oplossingen vinden door er veel en hard over na te denken, dat onze wijsheid in ons hoofd zit. Maar is dat wel zo?
Mijn ervaring is dat ik er met mijn hoofd meestal niet uitkom. En als dat zo is, dan weet ik dat ik moet gaan voelen.
Het voelen doe ik met mijn lichaam. Ik verplaats mijn aandacht van mijn hoofd naar mijn hele lichaam, mijn armen, benen en romp.
Ik voel waar de spanning zit en laat dat zoveel mogelijk los. Vanuit die ontspanning kunnen de ideeën en inzichten ontstaan voor de specifieke situatie. Dit geldt ook wanneer je klachten hebt, zoals allergieën en intoleranties.
Jouw lichaam geeft aan dat er een disbalans is en jouw lichaam weet de oplossing daarvoor. Met de Total Reset Methode wordt met de spiertest gecommuniceerd met het lichaam. Zo worden de disbalansen naar boven gehaald en daarna worden deze met een eenvoudige drukpuntbehandeling stuk voor stuk weer in balans gebracht.
Ookal lijkt het door de klachten dat je niet op je lichaam kunt vertrouwen… Eigenlijk waarschuwt jouw lichaam je en kun je juist op je lichaam vertrouwen… Hoe mooi is dat!
Total Reset Methode