praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Sigrid Weitenberg: jong geleerd en oud gedaan of jong gedaan en oud verleerd?

Sigrid Weitenberg: jong geleerd en oud gedaan of jong gedaan en oud verleerd?

Tijdens mijn studie had ik een bijbaantje in de thuiszorg.
Niet het schoonmaken inspireerde mij, maar wel de prachtige gesprekken met oudere heren en dames vol levenservaring.
Ik hou van mensen, van verhalen en vooral ook van leren door te leven. Waarom doen mensen wat ze doen? En waarom doen ze soms iets anders dan wat ze lijken te willen doen? Leert een kind van de ouders of is het juist andersom?
Vragen die mij altijd bezig hebben gehouden. In 2013 begon ik met de opleiding Haptotherapie.
Hier leerde ik over patronen en emoties. Over vrijheid en voelen. Ik zag in dat ouderen over levenswijsheid beschikken en dat er tegelijkertijd veel jonge wijsheid is die juist lijkt te verdwijnen als we volwassen worden. Want wie kent niet het kind dat ongeremd en vol vreugde ergens op af rent, dat zonder tijdsbesef stilstaat bij een mooie bloem en dat zich niets aantrekt van ‘hoe het hoort’?
En als baby weten we vaak ‘gewoon’ wat we willen en wat bij ons past. Ons hart en onze intuïtie zijn onze inspiratie. Iets wat we als we opgroeien kunnen kwijtraken door regels, opvoeding en negatieve ervaringen.
Wat zou het mooi zijn als we jonge wijsheid kunnen combineren met het oude. Dat we ons vrij voelen om te zijn wie we zijn mét het volwassen bewustzijn en onze levenservaring.
Uit eigen ervaring weet ik dat haptotherapie kan ondersteunen bij het hervinden van jezelf en je eigenheid.
Patronen die je niet meer passen mogen verdwijnen en maken plaats voor datgene wat jij graag wilt.
Graag begeleid ik jou hierbij. Heb je interesse? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Sigrid Weitenberg, haptotherapeute, 06-44708093, praktijklevenmetgevoel@gmail.com,
www.levenmetgevoel.nl