praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Cranio-sacraal healing, wat is dat eigenlijk?: Alexandra Dullaart

Cranio-sacraal healing, wat is dat eigenlijk?: Alexandra Dullaart

In je ruggenmerg en tussen je hersenvliezen zit een vocht. Dit vocht beweegt traag heen en weer op een ritme, dat los staat van je ademhaling en je hartslag.
Dit vocht is de aansturing van je zelfhelende vermogen. Door spanningen en stress kunnen er blokkades in je lichaam ontstaan die dit vocht beletten om vrij te stromen.
De cranio-sacraal healing is er op gericht om deze blokkades op te heffen en jou tot een diepe ontspanning te brengen. Hoe werkt dat in de praktijk? Je ligt op je rug op de behandeltafel, gewoon met je kleding aan. Mijn handen zal ik op verschillende plekken van je wervelkolom en je hoofd voor een bepaalde tijd neerleggen. Ik voel dan het ritme van het vocht en ga daarin mee bewegen om het te stimuleren. Deze bewegingen zijn fysiek gezien heel subtiel en nauwelijks waarneembaar.
Op energetisch niveau kan er van alles plaats vinden, waardoor je van alles kunt gaan voelen. Soms fysiek, door het warm of koud te krijgen, lichte schokjes of trillingen te voelen. Soms emotioneel door verdriet, opluchting of andere emoties te voelen. Vaak kom je in een diepe ontspanning terecht en dat kan ertoe leiden dat je zelfs eventjes in slaap valt. Ben je benieuwd naar deze ervaring of heb je er vragen over, neem gerust contact op! 06-34951943