praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE


Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Haar ziel liet zich zien: Esther Zwietink

Haar ziel liet zich zien: Esther Zwietink

Ze deed voor haar massage haar verhaal en leek soms weg te zinken in allemaal emoties. Onbereikbaar en verzwolgen door wat ze voelde. 
Ik sprak haar aan op haar innerlijke kracht. Haar licht. 
Ze keek me aan. Ik zag wat er gebeurde. Ze maakte contact met haar diepere zelf. Mijn ogen werden een beetje nat. Wanneer dat gebeurt weet ik dat ik met iets diepers in contact kom. 
Haar woorden liet ik even voor wat ze waren. Ik nam haar mee naar de energie van het verhaal. Vroeg haar wat er gebeurde. 
Ze kon voelen dat ze van zwaarte naar "verbonden voelen" ging.
Ik gaf haar aan dat ik zag gebeuren dat ze van menselijke emoties waarbij ze zich niet droeg, naar menselijke emoties was gegaan waarbij ze zichzelf met haar ziel droeg. Zonder alles te ontkennen... maar met eigen draagkracht en liefde. 
"Maakte je contact met je ziel?"
Verbaasd keek ze me aan. "JA!!" zei ze. 
Toen ik haar vroeg hoe het voelde, viel ze stil om het gevoel in woorden te kunnen vangen. 
"Ik voelde me... Ik voelde me voor het eerst sinds lange tijd niet meer eenzaam."
Ze begon te huilen. Van ontroering. Van de liefde die ze voelde. Midden in al het vreselijks dat ze nu meemaakte, had ze contact weten te maken met haar ziel. Haar innerlijk licht had zich laten zien. 
Niet veel later viel ze weer in het diepe. Ze "verdween" weer. Met warmte gaf ik aan: "heeee... waar ben je? Voel je dat je weer helemaal wegvliegt in de diepte?"
Na die woorden was ze er weer. Ze voelde weer.. Maar nu weer met haar eigen draagkracht. 

Het is zo belangrijk dat we onszelf leren dragen in alle hevigheid. Dat we altijd weten dat onze ziel er is. Dat het in onze ziel altijd vol met liefde is en dat we ons zelf vanuit daar altijd kunnen ondersteunen in wat we ook voelen. 
We hoeven geen emoties te ontkennen. Maar we hoeven ze niet te worden of ons over te laten nemen.
Als we ons "gewicht" weten te verdelen over twee benen, namelijk de ziel en ons menselijk voelen... Dan is dat de perfecte balans! 

We namen een mooi beeld mee in de massage. Het beeld van de ziel die altijd overal bij haar is. Haar ziel die haar draagt en ondersteunt in wat ze dan ook voelt. Ze kwam eenzaam maar het leek alsof ze samen met iemand erbij weer weg ging. 
Esther Zwietink www.perlarosa.nl 
#massage #ziel #zielenwerk #bezield #gedragen #liefde #warmte #steun #reading #NDSM #mediumschap