praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Cut the crap! Esther Zwietink

Cut the crap! Esther Zwietink

Jarenlang wist ik niet zo goed wat ik met "de ziel" aan moest. 
Leef vanuit je ziel zegt men vaak. Mooi hoor. Maar veel te zweverig voor mij. Totdat ik trainingen mediumschap ging doen. Als je denkt: gezellig in je ziel thuiskomen, doen we even, dan heb je dat helemaal MIS. 
Want je ziel blijkt vaak verpakt in laagjes.. Zo ook de mijne. Dus je moet veel schrobben en doorworstelen! En dat moet je blijven doen! 
Cut the crap dus. Aanpakken die hap.  
Het "kunstje" van mensen leren aanvoelen, maar ook overleden dierbaren aanvoelen bleek maar een piepklein onderdeel van het mediumschap! 

Na jaren beoefenen van het mediumschap zei een oud-directeur tegen mij zeer wijze woorden: "je ziel begint te praten! 

En daar kun je je tegen verzetten maar die ziel gaat steeds harder roepen." Maar ik was eigenwijs en ging door.. En viel om. Bijna letterlijk. Knetter overspannen. 
En pas toen kon ik mijn ziel gaan horen. Liggend op die bank. 
Mijn ziel wilde werken in rust, sereniteit en liefde. Mijn ziel weet perfect waar de flow zit. Het enige wat ik moet doen is er zelf tussenuit stappen en vertrouwen op de wijsheid van dat ene ongrijpbare deel van mezelf. 
Ik kwam thuis. Meer dan een huis me ooit thuis zal laten voelen. 
Nu werk en leef ik echt vanuit mijzelf. En ik luister heel goed naar de flow van  mijn diepe weten. 
En als ik dat even niet doe dan is er ONRUST. Heel erge onrust. 
En dan weet ik; terug naar mijn ziel. In meditatie. Of dat nu wandelen, masseren, vrijen, dansen, zingen is... Maakt niet uit. Er zijn vele wegen naar je ziel. 
Ook benieuwd naar jouw ziel? Kom dan voor een reading zodat we een gesprek van ziel tot ziel hebben. 
www.perlarosa.nl