praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

De adem, aanraking en ontmoeting

De adem, aanraking en ontmoeting

door Annette Fehse, ademcoach


Ieder van ons heeft een diep verlangen om te ontmoeten, aan te raken en geraakt te worden. In ontmoetingen, met en zonder woorden komt onze menselijkheid tot bloei. De adem is daarbij een poort naar je ziel en de ziel van de ander. Het is een direct instrument om in contact te komen met ons lichaam en dieper te gaan voelen. Dat wat onbewust is opgeslagen in je lijf, je oude pijn, je verlangen naar verbinding, wordt weer voelbaar als je bewust verbonden en ontspannen ademt. 

De adem staat in verbinding met je autonoom zenuwstelsel en beïnvloedt direct je zenuwstelsel en je cardio-vasculair stelsel. Door diep naar je buik, ontspannen en zonder pauzes te ademen en de adem door te laten stromen naar je borst, laat je jezelf raken, kun je gevoelens die verstopt waren toelaten en uiteindelijk loslaten. 

Deze tijden zijn tijden van grote omwentelingen, waarbij we ook geraakt worden, door wat er met onze aarde gebeurd, door het lijden van medemensen, van de natuur. De adem stelt je in staat jezelf te ankeren, te centreren, te ontwaken, in verbinding te komen en dat te gaan doen wat nodig is. Laat jezelf raken door de kracht van jouw adem!

 
In Transformational Breath® raken wij - naast het ademen - ook nog eens je lichaam zacht aan op plekken die aandacht behoeven, waar er spanning is, waar de adem niet komt. In combinatie met positieve affirmaties, wordt je je op een diep niveau bewust van oude patronen die jou niet meer dienen en die je met de adem kunt laten gaan. Het is een liefdevolle ontmoeting met je ademcoach, maar vooral een hernieuwde ontmoeting met jezelf. Je ervaart namelijk heel direct de effecten van het verbinden van je ademhaling aan de aanraking en hoe je adem bijdraagt aan je gronding en je verbonden voelen. Op die manier (aan)geraakt worden helpt je beter in het hier en nu te zijn en te voelen wie je bent, wat je kan en wat je wilt.
 
Annette Fehse, ademcoach- en trainer Transformational Breath®,
organiseert de ademworkshops in Noord Straalt, elke eerste maandagavond van de maand.