praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

De zintuigen in het mediumschap: Esther Zwietink

De zintuigen in het mediumschap: Esther Zwietink

Horen zien ruiken proeven voelen
En…. Het zesde zintuig….

Het zesde zintuig is je intuïtie. Je weet iets of je voorvoelt iets nog voordat je erover na hebt kunnen denken. “Plop” het is er gewoon.
Naar mijn mening kregen we dit zintuig heel vroeger kado omdat er destijds nog geen telefoons of andere apparaten waren om elkaar mee te bereiken of te waarschuwen.
Ideaal!

Wist je dat je het zesde zintuig kun je trainen?

Als medium werk ik natuurkijk met mijn intuïtie maar ook met de rest van de zintuigen tegelijkertijd.
Wanneer ik een Reading geef kan het zijn dat ik plotseling iets “ruik” of “proef.” Of opeens een beeld voor me “zie.”
Wanneer ik een beeld zie dan zie ik het niet letterlijk voor me maar dan zie ik het voor me zoals jij nu bijvoorbeeld aan je woonkamer zou denken.

Mijn zintuigen moeten het meestal met een fractie van een seconde zien waar te nemen. En met dat beetje informatie moet ik een verhaal zien te maken.

In de opleiding mediumschap die ik geef, oefenen we daarom bewust onze zintuigen, inclusief het zesde zintuig. Je ziet vaak dat het zintuig dat je in het dagelijks leven het meest gebruikt ook in het geven van readings het sterkst naar voren komt. Door je zintuigen te oefenen en bewuster mee te laten doen gedurende je dag, zul je in het geven van een reading ook ervaren dat die zintuigen meer informatie zullen oppikken die de readings ten goede komen.

Oefening:
Neem gedurende je dag de tijd om bewust je zintuigen de kost te geven en ze zo meer te trainen.

Nog een oefening:
“Ruik” eens appeltaart ookal is er geen appeltaart in je buurt. Probeer de verschillende geuren daarin waar te nemen. De kaneel, de gebakken bodem, misschien zelfs een licht verbrand rozijntje.

Dezelfde oefening kun je doen met al je zintuigen.

Heb je interesse in de opleiding mediumschap: klik dan hier.