praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Zelfontmoetingsdag; Alexandra Dullaart

Zelfontmoetingsdag; Alexandra Dullaart

Een nieuw jaar kan de impuls geven om iets aan te gaan wat je al langere tijd van plan was.
Wat als je nu eindelijk die pijnlijke ervaringen uit het verleden wilt gaan opruimen? Zodat je niet langer geketend bent aan je vermijdingsgedrag, maar vrij bent om helemaal jezelf te zijn en toen wat je wil!
Op 26 februari organiseer ik weer een zelfontmoetingsdag, waar we met behulp van trauma-opstellingen jou in contact kunnen brengen met onverwerkte ervaringen in je onderbewuste. Terugkoppelingen van eerdere deelnemers:
"De dag heeft veel met mij gedaan en zoals daar al aangegeven was ik blij dat ik niet aan de beurt was. Ik heb mijn sessie in mijn slaap als nog gehad. Het heeft enorm bij mij doorgewerkt. Dat is dus wel positief. Er kwam wel weer een bak aan verdriet uit." "Wat een bijzondere ervaring was dat! Het heeft een grote impact op me gehad, juist omdat de inzichten en gevoelens voorbij het cognitieve (mijn valkuil) gaan. Ik heb dus niet alleen nog veel nagedacht over de dag, maar ook veel na-gevoeld. Er is echt een stuk zwaarte van me afgevallen."
Ben je geïnteresseerd en wil je je aanmelden of meer weten? Kijk dan op https://www.psychekracht.nl/iets-voor-jou/