praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE  te ontvangen.

Een overgang van verkeerde, naar juiste brandstof door Antoinette Aris

Een overgang van verkeerde, naar juiste brandstof door Antoinette Aris

Je kunt je lichaam vergelijken met een auto en je voeding met brandstof en olie. Het is belangrijk te zorgen voor voldoende brandstof, anders raakt de tank leeg. Het is ook belangrijk te zorgen voor de juiste brandstof, anders draait je motor in de soep.
Zo werkt het ook met voeding. Als je niet voldoende gezonde voeding eet, ben je bij het opstaan al moe. Je bent niet vooruit te branden. Je bent energieloos. Kortom je tank is leeg. Geef je zelf dezelfde aandacht die je je auto geeft. Goed voor je lichaam zorgen, d.w.z. regelmatig en gezond eten, genoeg bewegen en een goede balans tussen spanning en ontspanning, is belangrijk om op lange termijn energiek en gezond te blijven, productief en vitaal te zijn.
De overgang van een ongezond voedingspatroon naar een gezond voedingspatroon betekent niet dat je niets meer mag eten en niet lekker mag eten. De verandering heeft te maken met keuzes en de verandering naar een gezonde leefstijl en een gezond gewicht hoeft niet in een keer. Doe het in kleine stapjes. Wil je wel graag weer lekker in je vel zitten en energie hebben, maar val je in oude gewoontes? Zet dan vandaag het eerste stapje. En laat mij je helpen, dan nemen we de stapjes samen. Ik coach je naar die gezonde leefstijl en het gezonde gewicht dat bij jou past, zodat je weer gezonder, energieker, fitter en vitaler bent.
Ik ga voor een blijvend resultaat, een persoonlijk op maat gemaakt traject, meer energie en betere prestaties.

Antoinette Aris Slimmer Support www.slimmersupport.nl
info@slimmersupport.nl  -  06 4324 0340.  Word slimmer, vraag support!
#gezondeleefstijl #vitaliteit #lekkerinjevel