praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Eva Stolk, holistische fysiotherapeut: fybromyalgie.

Eva Stolk, holistische fysiotherapeut:  fybromyalgie.

22 April, de dag van de aarde.
De aarde is een fantastisch ecosysteem. Wanneer ze uit balans raakt, creëert ze voorwaardes om weer in balans te komen. Brandnetels herstellen de grond, waarna andere planten weer floreren.
Ons lichaam is ook zo’n ecosysteem, mits we onszelf niet blokkeren.
Graag citeer ik Christiane Beerlandt uit haar boek 'De sleutel tot zelf-bevrijding'. Ze schrijft helder en daadkrachtig, hoe we ons ecosysteem soms blokkeren. En hoe we van binnenuit, vanuit het innerlijke bewustzijn van elk mens, kunnen veranderen, helen en genezen.
Blokkering van jouw ecosysteem bij Fybromyalgie:
"Neen, noch groeien, noch leven. Het is nu genoeg geweest, je wilt er niets meer mee te maken hebben. Je overstroomt van opgeslagen emoties, verdriet, weemoed, pijnlijke herinneringen uit het verleden. Je zet je schrap, een hoekig verzet; het kind in jezelf lijdt en verlangt naar het zoete, het warme, het aardse, de liefde. Maar jij hebt al teveel pijn doorstaan; jij versteent nu als het ware, je snijdt je af van je zachte gevoelens, jij geeft aan jezelf het zoete niet."

Verandering, heling en genezing van jouw ecosysteem bij Fybromyalgie:
"Jij bent veilig geboren in jezelf; heet jezelf warm welkom. Ervaar jezelf als een vrucht, gerijpt in de zon; geniet van dat warme zonnecentrum in jezelf. Sta het zoete toe in je bestaan. Rem die warme gevoelsstroom in jezelf niet langer: verwarm deze plaatsen in jezelf die zich koud en gekwetst voelen. Ontspan je en geniet van het licht van de zon; kramp niet langer toe, open je in liefde naar jezelf. Ontdek de vreugde!"

Intuïtief en samen met jou, combineer ik deze kijk naar onszelf met fysiotherapeutische oefeningen.
In mijn ogen is elk mens van nature instaat om zelf zijn gezondheid te herstellen.
Op naar onze innerlijke vreugde, het zoete en aardse!
Veel liefs! Eva
PS. Neem gerust contact met me op via whatsapp, telefoon of email: 0615043002 / info.ufitt@gmail.com.