praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Patrick van Enschot: 8 april, wandel naar je werk dag!

Patrick van Enschot: 8 april, wandel naar je werk dag!

8 april is het wandel-naar-je-werk-dag!
Aan de manier waarop je loopt kun je heel veel aflezen over hoe functioneel je lichaam is. Een aantal dingen waar ik als houdingstherapeut op let: de arm swing (zwaaien beide armen even goed mee?), de afwikkeling van de voeten, de slijtage van de schoenen, en of/hoe de heupen meedoen met het lopen.
Als er teveel ongewenste beweging in je heupen zit (als je teveel 'heupwiegend' loopt) is er meer slijtage aan de gewrichten dan nodig. En hoe is het met jouw afwikkeling tijdens het lopen?
Hiel-mid-voorvoet of zet je (teveel) af met de grote teen? Kijk eens naar het slijtagepatroon van je schoenzolen. Is dat mooi gelijkmatig of slijten je schoenen ongelijk af? Dat kan een teken zijn dat je je gewrichten ongelijkmatig belast, wat weer tot klachten kan leiden.
Als houdingstherapeut help ik dagelijks mensen definitief van hun pijnklachten af.
Ook al ben je al naar 30 therapeuten geweest. Hiervoor kijk ik naar de houding, die een weergave is van hoe goed je lichaam (samen)werkt. Dit komt ook terug in de manier waarop je loopt.
Kijk eens op https://www.houdingstherapie-hercules.nl/hoe-functioneel-bent/ voor een aantal testjes die je zelf kunt doen. Wil je een (gratis) evaluatie van hoe het met jouw houding en manier van lopen gesteld is?
Neem dan contact op!