praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE


Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Geluk zit in kleine dingen!

Geluk zit in kleine dingen!

geschreven door Maaike van Pelt, trainer Sneller leren Loslaten met FasterEFT 

Doe jezelf een groot plezier en maak een ‘happy journal!’
Koop een schrift met een mooie, liefst harde kaft. Stop daar alles in dat jou lief is. Je kunt denken aan: Foto’s Kaartjes Uitspraken Quotes Grappige plaatjes Tekeningen Kortom: alles wat bij jou een glimlach om je mond laat verschijnen. Negatieve dingen komen er niet in. Alleen dingen die jou blij en gelukkig maken.
Ik ben zelf erg visueel ingesteld, dus ik heb er veel foto’s en tekeningen van o.a. de kinderen ingeplakt. Prietpraat van de kinderen heb ik er met mooie kleurtjes tussendoor geschreven.
Zelf kan ik bijvoorbeeld ook erg blij worden als ik in de lente over de grachten loop, de eerste zonnestralen breken door en ik zie op 2 hoog iemand met de benen uit het raam lekker in het zonnetje zitten.
Daar maak ik dan een foto van zodat ik die in mijn happy journal kan plakken. Je creëert zo een boek vol geluksmomenten. Momenten die je anders wellicht al snel zou vergeten. Als je nou eens een dipje hebt, pak dan dat boek en blader ‘m gewoon eens door. Je zult zien dat je je in no time weer een stuk beter voelt! ❤️
Geschreven door Maaike van Pelt: trainer Sneller leren Loslaten met FasterEFT