praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE


Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Gerda Greeven: van stuiterbal naar kinderlijke focus.

Gerda Greeven: van stuiterbal naar kinderlijke focus.

Vorige maand stapte er een jonge moeder binnen met haar zoontje van 1,5 jaar oud.
Het jongetje rent naar binnen, pakt een bal op, gooit ‘m in het wilde weg, rent naar het raam om naar buiten te kijken, rolt over de grond, probeert op een stoel te klimmen, valt achterover, huilt eventjes en staat weer op om zijn avontuur te hervatten.
Hij staat nergens lang bij stil, hij gaat als een stuiterbal ruimte door. Zijn aandacht is op alles en niets gericht, verstrooid zou je kunnen zeggen. Halverwege het consult geeft moeder hem haar telefoon en zoekt een filmpje op en plots is daar volledige aandacht voor het schermpje...hoort en ziet niets meer.
Hij slaapt slecht, wordt van het kleinste geluid wakker en is heel erg druk. Moeder is heel moe en dat kan ik me levendig voorstellen... Tijdens het gesprek in het consult krijgen o.a. conceptie, zwangerschap en bevalling aandacht...het blijkt dat zij 15 echo’s hebben gehad. Misschien weet je nog wel hoe de badmeester op de stalen trap tikte met zijn sleutels als je 7 meter onder water moest zwemmen en hoe goed je dat hoorde.
Dat komt omdat water geluid draagt...dus alhoewel een echo niet echt schade aanricht kan het wel een stress-volle ervaring zijn voor het kindje dat in het vruchtwater dobbert. We beginnen daarom met een middel dat er voor zorgt dat er weer balans en rust komt waar het nodig is. Het volgende consult komt moeder met haar zoontje aan de hand binnenwandelen, hij rent meteen naar de bal en rolt ‘m naar zijn moeder. Daarna wandelt hij naar het raam en staat daar een heel poosje met zijn handjes op zijn rug te kijken naar wat er buiten voorbijkomt. Hij slaapt beter in- en door. Moeder straalt. Er is veel meer rust en focus...
Gerda Greeven, klassiek homeopaat.
http://homeopathiegreeven.nl/