NIEUW bij Noord Straalt: 
COVID Revalidatie
bij restklachten na Corona

> Direct aanmelden <

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie. Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

Beperkingen vanwege Corona-maatregelen?
Bekijk ons ONLINE AANBOD

Houding is de spiegel van je geest

Houding is natuurlijk de manier waarop we staan, bewegen of zitten.
Maar denk ook eens aan het gezegde, jezelf een houding geven. Oftewel, je niet helemaal vertrouwd voelen in een situatie. Je houding zegt veel over jij je voelt. Onze emoties hebben een grote invloed op onze houding. Iemand die somber is, kijkt vaak naar de grond, met zijn schouders naar voren en een gekromde rug. Iemand die zelfverzekerd is, stapt met de borst vooruit een ruimte binnen ook al is er niemand die hij kent. En de houding van iemand die blij is? Die is alles behalve statisch. Dat geldt overigens ook voor iemand die nerveus is, die staat moeilijk stil. 

Je houding kan ook voor lichamelijke klachten zorgen, die vervolgens weer invloed hebben op je gemoedstoestand. Gelukkig zijn er talloze behandelingen om die klachten te verminderen of te verhelpen. Noord Straalt heeft meerdere therapeuten die gespecialiseerd zijn in therapieën die de houding verbeteren. Houdingstherapie, Feldenkrais therapie, Shiatsu therapie. 
Ervaar jij klachten, neem dan geen afwachtende houding aan, maar kijk snel naar ons aanbod!