praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Luisteren naar jezelf is een ontmoeting met jezelf; Trees Zegers

Luisteren naar jezelf is een ontmoeting met jezelf; Trees Zegers

Op ontdekkingsreis met jezelf gaan, vaak gunnen we onszelf de tijd niet.
Toch hoeft het helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Een paar minuten per dag de rust nemen om te voelen wat er van binnen leeft, brengt je in contact met je eigen wezen en wijsheid. Creëer af en toe tijd om even te niksen, te rommelen en dan ineens te merken dat je wat invalt. Je hebt de kans om te mijmeren en kunt je ideeën en gedachten de vrije loop laten.
Hierdoor krijg je zicht op wat belangrijk voor je is. Of ga eens even helemaal off-line, laat je telefoon thuis en maak een (korte) wandeling. Las wat vaker momenten in dat je alleen bent, wees gewoon even met jezelf en maak tijd voor jezelf zoals je die ook voor anderen maakt. Als je straks vakantie hebt en verlangt naar een goed boek is Self-compassion, the proven power of being kind to yourself van Kristin Neff een absolute aanrader. Een geweldig boek met oefeningen, voorbeelden en persoonlijke verhalen. Zelf-compassie is louterend, helend en essentieel voor zelfliefde, voor transformatie en innerlijk welzijn.
Trees Zegers is leefstijlcoach, wandelcoach en identiteitscoach bij Noord Straalt. 
Voor meer informatie klik hier. 
#zelfcompassie #liefzijnvoorjezelf #ikzaken