praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE  te ontvangen.

Roberta Colombano: wie was ik en wie ben ik?

Roberta Colombano: wie was ik en wie ben ik?

 

Ik ben jaren geleden naar Nederland verhuisd en sindsdien is het gevoel om bij een gemeenschap te horen heel belangrijk geweest. Ik was me hier toen niet van bewust, ik was jong en wist niet wie ik was en wat mijn behoeften waren. Lange tijd voelde ik me als een vis op het droge.
Ik gaf de Nederlanders de schuld omdat ze mij alleen zagen als een buitenlander, met de typisch Italiaanse stereotypen.
Maar ik was niet alleen mijn nationaliteit, mijn humeur, mijn rare accent. Wie was ik?

Met mijn grote nieuwsgierigheid en luisterend naar de signalen die ik onderweg tegenkwam, volgde ik een cursus in Taoïstische meditatie en Qi-gong. Ik voelde mijn fysieke en energetische lichaam dankzij de langzame bewegingen en de mentale stilte. Een nieuwe wereld ging voor mij open van zelfreflectie, groei, liefde, up & down, en emotionele achtbanen.
Ik begreep dat het mijn verantwoordelijkheid was om mezelf te respecteren en niemand anders de schuld te geven van mijn moeilijkheden. Het was aan mijzelf om te begrijpen wat mijn behoeften waren en om deze te bevredigen.

Ik heb uiteindelijk mijn passie voor dans en playbacktheater kunnen volgen en voel nu dat ik tot twee voor mij zeer belangrijke gemeenschappen behoor. In mijn werk heb ik veel Nederlanders ontmoet die de behoefte voelen om bij een groep te horen, zich nuttig willen voelen voor anderen, zich alleen voelen en een gemeenschap missen. Ik begreep dat het gevoel ergens bij te horen een belangrijke pijler is in ons leven en door mijn werk probeer ik mensen hierin te inspireren.

In januari start ik met mijn online cursus over chakra's. Ik gebruik dit systeem als raamwerk om bewustwording te creëren en een community te bouwen waarin ruimte is voor ieders verhalen, voor lachen, naar elkaar luisteren, dansen, en nieuwe gevoelens.

Dit is mijn website www.bodymindwork.org/chakra-harmony en schrijf me wanneer je maar wilt.