praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE


Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Roberta Colombano: focusing.

Roberta Colombano: focusing.

Het woord "Focus" betekent niet dat ik al mijn concentratie en inspanning ergens op moet zetten, het betekent niet dat ik mezelf moet pushen om een doel te bereiken.
Sinds ik Focusing beoefen (www.focusing.org) ontdek ik een nieuwe betekenis van Focus, waardoor ik de kans krijg om naar binnen te gaan en te kunnen blijven bij wat naar boven wil komen.
Wees de waarnemer van mijn eigen wijsheid, een verzameling van lichaamsgevoelens, angsten, kwaliteiten, etc. WholeBody Focusing is een van de belangrijkste technieken die ik niet alleen gebruik tijdens mijn coachingsessies en somatisch lichaamswerk, maar ook tijdens mijn workshops. Binnenkort bied ik 4 lessen Somatic Dance aan, dans met de kwaliteiten van de verbeeldingskracht die ik je tijdens de geleide meditatie zal aanbieden en combineer ik het focusproces om je dieper te laten gaan en een nieuwe wereld te laten ontdekken: je eigen wereld.
Bij interesse of twijfel kun je contact met mij opnemen. Met liefde, Roberta Colombano Life Coach, Energy Healer & Somatic Bodyworker www.bodymindwork.org info@bodymindwork.org 0031 (0) 638225160