praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Sigrid Weitenberg: geef me de ruimte!

Sigrid Weitenberg: geef me de ruimte!

Dit boek van Thea Beckman was als kind een van mijn lievelingsboeken. Het stond vol avontuur, andere tijden en vreemde plekken. Zoals de vrouwelijke hoofdpersoon wilde ik leven: vrij, liefdevol en altijd op weg naar iets nieuws.
En ja, wat heb ik inmiddels veel gereisd, avonturen beleefd en mensen ontmoet en wat is ruimte altijd een belangrijk thema voor me gebleven.
Tijdens mijn opleiding haptotherapie kwam ik er achter dat ik weliswaar een talent had voor het me bewegen door de ruimte van de wereld maar dat ik niet goed was in het bewaren en begrenzen van mijn eigen innerlijke ruimte.
Vaak voelde ik me moe na een dag met andere mensen of zei ik toch ja tegen iets waar ik eigenlijk geen tijd of zin in had. Ik paste me onbewust erg aan en heb echt mijn eigen ruimte moeten herontdekken. De aandacht in de haptotherapie voor zowel lichaam als geest heeft mij hier enorm bij geholpen. Door de signalen in mijn lijf serieus te leren nemen weet ik wanneer ik me wil terugtrekken of wanneer ik er juist op uit wil, wanneer ik me aanpas of me juist heel vrij voel.
Mijn innerlijke reis heeft geleid tot het opstarten van mijn eigen praktijk voor haptotherapie ‘Leven met gevoel’. Hier voel ik me thuis, hier voel ik me ruim.
Ik kan me voorstellen dat zeker in deze tijd ruimte ook voor jou een belangrijk onderwerp is. Meer thuis werken en zijn, met gezin of juist alleen, een onzekere toekomst: wat doet dit met jou?
Je bent van harte welkom in mijn praktijk om dit te onderzoeken en je eigen ruimte en plezier te vergroten.
Met mijn kennis en persoonlijke ervaring ondersteun ik je graag. Dus: geef JEZELF de ruimte en tot ziens in mijn praktijk!
Sigrid Weitenberg, GZ-Haptotherapeute
 www.levenmetgevoel.nl 06-44708093, p
raktijklevenmetgevoel@gmail.com