praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Uit de praktijk van het dagelijks leven: de week voor Kerst 2021 Sigrid Weitenberg

Uit de praktijk van het dagelijks leven: de week voor Kerst 2021 Sigrid Weitenberg

Dat de Kerstvakantie toch ineens een week eerder begint en je zonen en dochter, alle drie in basisschoolleeftijd, de laatste week van het schooljaar weer thuis zullen doorbrengen.
Dat zij zich verdrietig, opstandig, moe, gelaten en uitgelaten voelen. En dit allemaal op verschillende momenten, tegelijkertijd, achtereenvolgens en achterstevoren. Dat het reilen en zeilen van het gezinsleven hierdoor extra veel rust en stevigheid van jou en je man vraagt (en dat je dit niet altijd even overtuigend meer voelt zo aan het einde van zo´n jaar).
Dat de school er in slaagt voor alle kinderen een kerstontbijt de organiseren en dat je hiervoor bewondering en dankbaarheid voelt.
Want ga er maar staan als school en leerkracht in deze tijd! Dat de feeststemming thuis ineens omslaat als blijkt dat er maar 1 kerstmuts is voor 2 jongens.
Je bemerkt verbazing bij jezelf: je zonen hebben in de bijna 11 en 6,5 jaar van hun leven nooit naar enige vorm van verkleden verlangd. Dat je overweegt tussen alle activiteiten door een barre fietstocht langs winkelcentra in Noord te ondernemen op zoek naar die tweede muts. Dat je je op tijd realiseert dat dit gekkenwerk is, je een bericht stuurt naar de buurtapp en een verlossend berichtje van de buurvrouw ontvangt: zij heeft twee mutsen én een haarband met kerstboom en lichtjes te leen. HOHOHO! (bonus: dochter is ook blij!).
Kortom: een week met lessen op het gebied van veerkracht, (be)grenzen, geduld en goed genoeg is ook goed. Het dagelijkse leven als leerschool. Zo zie ik het. En alles wat ik hier ervaar en leer neem ik mee als mens en hiermee ook als therapeut naar cliënten in mijn praktijk voor haptotherapie. Daar ontmoet ik je graag en begeleid ik je bij datgene wat jij wil onderzoeken. Zo kunnen nieuwe praktijkverhalen ontstaan. Mijn kennis en ervaring zijn hierbij een gevulde en kleurrijke bron.
Zo ook die uit die ene week voor Kerst.
Sigrid Weitenberg, GZ-haptotherapeute, www.levenmetgevoel.nl 06-44708093, praktijklevenmetgevoel@gmail.com
#haptotherapie #veerkracht #inbalans #levenmetgevoel